» » Граємо в пейнтбол

Узко-специализированная часть сайта (Orthodox.od.ua) состоит только из ответов на вопросы, которые задают пациенты на приеме.


Календарь новостей

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Обмен ссылками

Граємо в пейнтбол

11.02.17, посмотрело: 2 397

Граємо в пейнтбол  У кого є діти, неодноразово стикалися з проблемою організації дитячого дня народження. Поки малюк маленький, йому цілком цікаві клоуни і шоу мени, але, чим доросліша дитина, тим складніше стає її чимось захопити. Моєму синові 15 років, і ми намагалися кожен день народження відзначити по різному, тим більше, що так склалося, що ми часто переїжджали з одного міста в інше. Починаючи з Макдональдса і закінчуючи будинком казки, ми разом зі своїми гостями перевтілювалися в улюблених персонажів. Потім були лазерний і ролер клуби, кіно і кафе. Наша дитина ставала старше і відчайдушно бажала стати самостійною, що б відзначати свій день народження без настирливих і дбайливих родичів. Але ж мамі і татові, тітці і дядькові, і навіть дідусям з бабусями, а вони у нас, до речі, ще огого, теж хочеться зануритися в атмосферу свята. Я стала шукати щось таке, що було б цікаво і дітям, і дорослим, і, що б було на повітрі, оскільки влітку в задушливих залах гуляти утомливо. У мережі інтернет я натрапила на пейнтбольний клуб у Львові. В пейнтбол ми ще не грали. Ми все більше бігали по лазерним лабіринтах. Мені ідея поділитися на команди і зіграти разом з сином і його друзями здалася кумедною. Синові ми не розповідали про свої плани - тримали інтригу. В день його 15-річчя ми приїхали на майданчик, де його вже чекали друзі і батьки друзів. Потрібно було бачити вираз обличчя мого сина. Він дивувався і хвилювався від передчуття чогось незвичайного. Напевно, говорити про те, що гра була настільки захоплюючою, що ми раз у раз збільшували ігровий час, буде зайвим. Пейнтбол у Львові від клубу BNB Paintball, дійсно, відмінна ідея для проведення часу свого дозвілля. І неважливо, свято у вас, або ви просто вирішили зустрітися з друзями. Здорове суперництво між командами - найкраща альтернатива перегляду телевізора вдома, лежачи на дивані.

  Дуже сподобалася мені послуга кейтерингу. Кейтеринг - вирішення важливої ??проблеми, чим і як нагодувати гостей на подібних заходах. Замовляти кафе, куди після активної гри відправлятися не дуже зручно, оскільки потрібно, як мінімум, переодягтися, варіант не найкращий. Кейтерінг забезпечив нам відмінне застілля після гри. Вийшов шикарний пікнік, немов польова кухня, яка тільки збільшила враження від минулої гри. Страви були смачними і ситними, а сервіровка могла спокійно змагатися з ресторанними. Цей день народження нам всім запам'ятається надовго, тим більше, є фото, які відобразили непідробні почуття і емоції радості і захоплення.




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Категория: Полезно знать






Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Вопрос:
Решите пример: 9 - 4 (ответ числом)
Ответ:*
Введите два слова, показанных на изображении: *