» » Способи очищення печінки

Узко-специализированная часть сайта (Orthodox.od.ua) состоит только из ответов на вопросы, которые задают пациенты на приеме.


Календарь новостей

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Обмен ссылками

Способи очищення печінки

17.11.17, посмотрело: 1 692

Печінка - справжній фільтр в організмі, вона сприяє усуненню токсинів з організму й налагоджує роботу інших органів. Проходячи через печінку, кров очищається і відправляється циркулювати далі в більш чистому вигляді. Варто зазначити, що у самій печінці камені не виникають, але через застій жовчі важко уникнути запалення печінки. Тому потрібно навіть з профілактичною метою допомагати своєму внутрішньому «фільтру» нормально функціонувати і очищатися.

У випадку, якщо ви відчуваєте різкі болі у печінці, треба викликати спеціальну службу, яка зуміє перевезти хворого. Львів має можливість отримати необхідну допомогу у професіоналів. Бажано не доводити свій організм до подібного стану і піклуватися про своє здоров’я, займаючись фізичними вправами.

Поради, які допоможуть вивести з печінки зайве

Випивайте кожного дня склянку води з лимонним соком, він сприяє детоксикації печінки і покращує травлення.

Насолоджуйтесь незвичайним авокадо. Окрім чудових смакових якостей, фрукт відомий як джерело харчової клітковини, вітамінів і мікроелементів. Авокадо може не тільки очистити печінку від токсинів, але й зменшити негативний вплив навіть дуже сильних отруйних речовин. Фрукт також сприяє пришвидшеному метаболізму.

Додавайте в страви куркуму. Спеція сприяє оздоровленню печінки, стимулює виділення і відтік жовчі. Куркума вважається чудовим захистом від утворення ракових пухлин.

Випивайте побільше води. Як не дивно, але звичайна питна вода також є чудовим очисником печінки. «Вимивання» токсинів відбувається після випивання 6-8 склянок води.

Заварюйте корінь кульбаби. З давніх часів ця рослина вважалася чудовим «дарунком природи», який дійсно пришвидшує виведення з печінки всього зайвого. Найкраще добавляти підсушений корінь у чай.

Їжте часник. Один зубчик в день можна сміливо назвати «панацеєю» від багатьох хвороб. Такі елементи, як алліцин і селен виступають у якості протекторів від отруйних пошкоджень згаданого органу.

Пийте зелений чай. Катехін, якій міститься у напої, є не тільки чудовим антиканцерогеном, але й допомагає вивести зайві жири з печінки.

Додайте в свій раціон брюссельську капусту. Навіть якщо ви - не палкий шанувальник смакових властивостей цієї рослини, вам варто знати, що глюкосинолати, які містяться в капусті, вважаються серйозними захисниками печінки.

За більш детальною інформацією заходьте на сайт швидкої допомоги www.aybolit.ua.




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Категория: Полезно знать






Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Вопрос:
Решите пример: 3 - 2 (ответ числом)
Ответ:*
Введите два слова, показанных на изображении: *