» » Чому сучасні господині вібирають бесфосфатні засоби для прання?

Узко-специализированная часть сайта (Orthodox.od.ua) состоит только из ответов на вопросы, которые задают пациенты на приеме.


Календарь новостей

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Обмен ссылками

Чому сучасні господині вібирають бесфосфатні засоби для прання?

07.02.19, посмотрело: 1 212

Сучасний український виробник пропонує якісні і нешкідливі засоби для прання Brilias https://brilias.in.ua/, які не містять у своєму складі фосфати та інші шкідливі речовини. Компанія розробляє унікальні технології і рецепти, випускаючи виключно рідкий пральний засіб. Традиційні порошки поступово витісняються спеціальними гелями, які не забивають дихальні шляхи і дозволяють точно відміряти дозу.

Безфосфатні порошкові склади є не менш екологічними, ніж рідкі аналоги, але очевидні недоліки порошків змушують господинь шукати більш прийнятні варіанти. Завдяки рідкій консистенції гелеві миючі засоби для прання не розсипаються, швидко виполоскуються, не залишають білі розводи і не потрапляють на слизову. Крім того, гель повністю розчиняється у воді, не забиваючи пральну машинку. Вода після прання гелем, може використовуватися для поливу зелених насаджень, що прекрасно підкреслює екологічність цього товару.

засоби для прання

Рідкі речовини для прання абсолютно нешкідливі і безпечні для людей, схильних до алергічних реакцій. Гелі Brilias відрізняються ненав'язливим і приємним квітковим ароматом, який не залишає різкий запах. При пранні, всі речі проходять якісну дизенфекцію при якій гинуть різні бактерії і хвороботворні організми.

Виробник Brilias розробляє різні мийні засоби, особливу увагу приділяючи дитячому пранні. Приємна новинка від Brilias - дитячий гель для прання, який придатний навіть для немовлят.
Продукція даної компанії характеризується високою концентрацією, яка дозволяє справлятися з найскладнішими забрудненнями при малій кількості коштів.

Ключові переваги безфосфатних миючих пральних засобів

Засоби для прання без вмісту фосфатів користуються величезним попитом, витісняючи всі інші варіанти. Не дивно, адже питання екологічної чистоти є досить актуальним в наш час. У цьому ключі особливо вигідно відрізняються гелі Brilias:

  • дані засоби вельми успішно справляються навіть з найбільш ніжними і тонкими тканинами;
  • гелі демонструють делікатний вплив, що зберігає речам м'якість;
  • рідка консистенція добре розчиняється і швидко виполоскується;
  • довговічність і економні витрати приваблюють практичних користувачів;
  • відсутність різкого запаху і легкий квітковий аромат;
  • натуральні компоненти в складі доглядають за руками, не викликаючи сухості і шкірних запалень;
  • в пральній машині не формується накип.

Це лише частина переваг, які властиві для рідких миючих засобів від українського виробника Brilias. Дізнатися більше корисної інформації про вітчизняну торгову марку можна на офіційному сайті компанії.




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Ключевые слова: засоби, для, прання

Категория: Полезно знать






Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Вопрос:
Решите пример: 2 + 3 (ответ прописью)
Ответ:*
Введите два слова, показанных на изображении: *