» » Подарунок чоловіку: що підібрати для друга, брата чи коханого


Календарь новостей

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Обмен ссылками

Подарунок чоловіку: що підібрати для друга, брата чи коханого

12.08.22, посмотрело: 2 877

  

Здається, що обрати презент для дівчини складно — треба розумітися в косметиці, моделях одягу, ще й тисячі кольорів відрізняти. Із хлопцями простіше, правда? Ага! Це ви просто ще не вдаватися у всі цікаві й корисні аксесуари для автомобіля, додаткові прилади для зручності роботи за комп’ютером та багато іншого. Тут теж голова буде боліти. Тому офіційно заявляємо, що придбати оригінальний, практичний та потрібний дарунок для представників сильної статі — та ще справа.

Але, щоб у вас не виникало складнощів, ми пропонуємо вам готові ідеї сюрпризів, які достойно оцінить отримувач.

Оригінальні подарунки чоловіку

Ваша ідея сюрпризу не повинна бути нудною чи надто серйозною. Супер, коли іменинник має почуття гумору й може підіграти. Ось вам кілька варіантів, які поліпшать його настрій:

  • Пивна каска. Це чудовий варіант для того, хто обожнює вечірки й випивку. До слова, завдяки такому головному убору в нього завжди буде повна чарка та одна хвиля з гостями.
  • Автомобільний холодильник — незамінна річ для того, хто часто їздить у відрядження, подорожує або знаходить в дорозі за інших обставин. Так його продукти будуть завжди свіжі та хорошої якості.
  • Політ на літаку — здійснення давньої мрії. Якщо ви впевнені, що в шкільних творах на тему “Ким я хочу стати в майбутньому?” ваша близька людина писала “пілотом”, це сюрприз стане найкращим серед всіх, що він отримував. Він буде не лише в ролі пасажира, а й потримає в руках штурвал і побуде на кілька хвилин пілотом.

Замовити це або інші враження можна тут https://www.bodo.ua/podarki/muzhchine/.

  • Кавоварка — незамінна техніка на кухні кожного кавомана. Ви можете обрати пристрій для меленої або зернової кави — залежить від того, якій надає перевагу майбутній користувач. З чашкою ароматної кави день починається набагато приємніше.
  • Намет — тканинне укриття, яке стане корисною для шукача пригод та любителя походів. Уявіть, з яким захватом він буде розповідати вам про свою подорож та ночівлю в Карпатах — заради таких емоцій і потрібно робити приємні сюрпризи.
  • Майстер-клас з приготування м’яса. Ми знайшли простий спосіб обрати короля домашніх стейків. А навчитися це робити буде просто та приємно.

Зважте всі “за” і “проти” й оберіть найкращий варіант презенту чоловіку.

Як вирішити, що потрібно отримувачу

Перед святом зазвичай виникає багато питань, пов’язаних із подаруночками. Але насправді існують прості принципи, яких варто дотримуватися:

  • пригадайте, чи не отримували ви натяків від винуватця майбутнього свята про його побажання та запити;
  • прислухайтеся й відразу занотовуйте варіанти, на які він все ж таки натякає;
  • якщо нічого не можете придумати самостійно, або вам не подають ідей — запитайте прямо;
  • не лінуйтеся вивчати те, чим захоплюється хлопець — так буде легше обрати те, що йому згодиться для хобі.

Якщо ж ідей таки немає, пограйте в шпигуна. Ми впевнені, що в історії пошуку в браузері точно є цікаві для вас матеріали — він точно гуглив те, що йому на цю мить потрібно. А ще уважно подивіться сторінки в соцмережах, зокрема в яких конкурсах він брав участь. Це дасть вам підказки, що сподобається імениннику й порадує його.

Головне — опирайтеся на його вподобання, а не свої — це зробить ваш сюрприз ближчим до бажаного.




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Категория: Последние МедНовости






Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Вопрос:
Решите пример: 2 + 12 (ответ числом)
Ответ:*
Введите два слова, показанных на изображении: *